Ultimate magazine theme for WordPress.

Annemiek uit Boer zoekt Vrouw stelt nieuwe vlam officieel voor

Annemiek uit Boer zoekt Vrouw stelt nieuwe vlam officieel voor thumbnail

Boerin Annemiek, die we kennen uit het het afgelopen seizoen van ‘Boer zoekt Vrouw’, laat er geen gras over groeien: de 26-jarige heeft sinds kort een relatie met Charlie. Yvon Jaspers zocht de tortelduifjes op.

“Ik zag zijn hoofd en toen dacht ik: wat een leuke vent”

“Ik heb de liefde gevonden”, verkondigt Annemiek hoteldebotel in een kort filmpje op social media. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen is volgens de boerin ‘wel een leuk verhaal’. Het zit zo: zo’n anderhalve maand geleden trok Annemiek door Nederland voor Toer de Boer. De voormalig Boer zoekt Vrouw-ster liet haar volgers op Instagram meegenieten en één van hen was Charlie.

Hij volgde haar avonturen op de voet en besloot na een tijdje de stoute schoenen aan te trekken en te reageren onder een van haar berichtjes. “Ik zag zijn hoofd en toen dacht ik: wat een leuke vent”, vertelt Annemiek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Annemiek uit BzV heeft geoogst: dit is haar nieuwe vriend

Maar het was niet zomaar aan, zoals we inmiddels weten van Annemiek. “Het was dat we eerst een heel leuk gesprek hadden en na een tijdje dacht: ik hoop dat ‘ie geen vriendin heeft.”

Aan RTL Boulevard liet de boerin eerder al weten dat het boerenleven voor Charlie, die werkt als webdesigner, helemaal nieuw is. De twee kennen elkaar nu zes weken, maar sinds een week is het dik aan. “We schaken allebei graag, houden van speciaalbiertjes, zijn allebei wel sportief en houden van gezelligheid. Onze echte raakvlakken liggen meer in de diepte”, vertelt Annemiek. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Jan vond meer dan alleen liefde na BzV

Sinds de lockdownperiode is het ook dikke mik tussen Milou en Bastiaan uit Boer zoekt Vrouw. Verliefd waren ze al, maar ze wonen inmiddels ook samen. De vraag is nu: blijft Milou permanent op de boerderij wonen, of keert ze weer terug naar Duitsland?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.


Playstore


Appstore

Source link